Home » Uudised » Klubi liikmemaks 2016

Klubi liikmemaks 2016

Iga aasta kevadel kogub Klubi jooksva aasta liikmemaksu 20 €, mis vastavalt Klubi põhikirjale punkt 4.3 tuleb tasuda jooksva kalendriaasta eest hiljemalt 30.aprilliks klubi kontole:

MTÜ Klubi Eesti Karavan
Swedbank a/a EE562200221010206644

 

Peale liikmemaksu maksmist valmistame uue kehtiva kaardi, mis kehtib üks aasta ehk aprillini 2017.

Alates käesolevast aastast on võimalus saada liikmekaart kätte posti teel, selleks palume märkida ülekande selgitusse postiaadress Eestis. Kes ei soovi postiga saavad kaardi kätte matkaauto.com 15. kokkutulekul Mooste mõisas 20-22.05.2016. a. või siis Matkasuvilad kaupluses Tallinnas, Järveotsa tee 54.

 

Teie Klubi

3 Replies to “Klubi liikmemaks 2016”

 1. Guido Kolmer ütleb:

  Tere!
  Peale selle kirja saamist, tasusin selle aasta aastamaksu. Käisin Matkaauto poes kaupa tellimas ja liikmekaartide karbis hakkas mulle silma minu nimega uus liikmekaart, millel oli kuupäev:04.2016. Kas eksitus või uus kaart tuleb peale aprilli lõppu? Tervitades G.Kolmer

 2. Ivar Kalev ütleb:

  Tere.
  Kaupluses oli eelmise aasta kaart.
  Uued kaardid (kehtiv kuni 04/17) ei ole veel tehtud, kuna otsustasime aja kokkuhoiuks osta Klubile kaardiprinteri, saime kätte peale pikka ootamist (tellimiskaup) alles viimasel neljapäeval. Hetkel tegeleme selle seadistamisega. Kui saame ilusti tööle, siis uuel nädalal hakkame trükkima ja väljastama. Ilusaid Pühi!
  Tervitades,
  Klubi

 3. Sergei ütleb:

  Uus liikmekaart on valmis ja see kehtib üks aasta ehk aprillini 2017.
  Kaardi saab kätte matkaauto.com 15. kokkutulekul Mooste mõisas 20.-22.05.2016. a. või Matkasuvilad kaupluses Tallinnas, Järveotsa tee 54.

Comments are closed.