Home » Kämpingud » Solar Caravan Park Pärnumaal

Solar Caravan Park Pärnumaal

Pärnu lähedal ja linnamürast eemal asuvasse Solar Caravan Park’i on teretulnud nii autosuvilatega puhkajad kui ka telkijad. Tänu suurtele murukattega parklakohtadele pakutakse  meeldivat olemist igale pargis viibijale. Kokku on karavanpargis kuni 60 elektri- ja veeühendusega karavanauto kohta. Oodatud on kõik, kes hindavad rahulikku keskkonda ja puhtas õhus viibimist.
Autosuvilaga reisijatele on olemas kõik tingimused mugavaks puhkuseks, sh. dušši, WC ja purgla kasutamise võimalus. Lisateenustena on pakkuda autode isepesula, pesumasin, grillimise tarvikud ja jalgrattarent. Kohapeal on müügil ka esmatarbekaubad.
Avatud aastaringselt!

SOODUSTUS:
Klubi liikmekaardi esitamisel soodustus hooajal -10%, hooajavälisel ajal -20%.

KONTAKT:
Asukoht: Lõosilma talu, Lemmetsa küla, Pärnu linn, Pärnu maakond, 88311, Eesti
Telefon: +372 5307 7360
E-post: info@solarcaravan.ee
www.solarcaravan.ee