Home » Uudised » Kevade tervitamine 28.-30.05.2021

Kevade tervitamine 28.-30.05.2021

Pildi autor Targo Joamets

Seoses kehtivate piirangute leevenemisega lubatakse mõningate mööndustega peagi taas reisimist Eestis. Klubi partner Willipu külalistemaja kutsub kõiki karavanisõpru tühistatud kevadise kokkutuleku asemel 28.-30.05.2021. a eelmisest aastast tuttavas formaadis kokkusaamisele “Kevade tervitamine”.

Kehtivate piirangute järgi (20.04.2021. versioon) lubatud on:

Alates 3. maist on õues lubatud spordi- ja liikumisüritused maksimaalselt 150-le inimesele, kes peavad olema kuni 10-liikmelistes rühmades (kaasa arvatud juhendaja), rühmad omavahel kokku puutuda ei tohi. Üritus peab lõppema hiljemalt kell 21.

Loodetavasti mai lõpuks lähevad piirangud veelgi leebemaks ning kokkusaamine saab toimuma veelgi vabamalt.

Willipu külalistemaja 1,5 hektari suurusele parkimisalale mahub turvaliselt ca 120 karavani. Elektriga kohti on piiratud kogus ca 40 (NB! elektri jagamine sõpradele ilma pererahvaga kokkuleppeta on keelatud). Kohapeal on võimalus kasutada dushi ja wc-d, tühjendada keemilist wc-d ja mustavee paaki ning tankida puhast vett.

Kuna Willipu Külalistemaja asub kuulsal SIBULATEEl, siis on kohapeal hea võimalus jalgratastega sõita näiteks Alatskivi lossi või Kallaste linna.

Willipus nädalavahetusel (reede kuni pühapäev) parkimise eest tuleb maksta saabumisel maaomanikule 20 EUR ilma elektrita või 30 EUR koos elektri ühendusega. Saabumisel enne reedet tuleb tasuda täiendavate ööpäevade eest. Kaardimaksevõimalus puudub. 

Reedel ja laupäeval toitlustuse korraldab Peipsimehe Maitsed, kes teenindas karavaanereid ka Klubi sünnipäeval eelmisel aastal. Süüa pakutakse hommikust õhtuni, toidud on värsked ja maistvad ning hinnad on head!
Toidunõud tuleb igal perel endal kaasa võtta – vähendame prügi, hoiame meie maad!

Asukoht kaardil:

Registreerimine. Seoses kämpinguplatsi suuruse piiratusega saab Willipu vastu võtta kuni 120 karavani.
NB! Info 26.04.2021 – kohad on täis! Kes ei jõudnud ennast kirja panna aga on soov kokkusaamisest osa saada, siis tuleks võtta ühendust otse Willipu pererahvaga, kontaktid on SIIN

Osalejad: