Home » Uudised » Klubi Eesti Karavan KALENDERPLAAN 2024

Klubi Eesti Karavan KALENDERPLAAN 2024

Valminud on Klubi Eesti Karavan 2024.a sündmuste kalender.

kalenderplaan-2024

Karavanisõprade rõõmuks on tulemas 6 sündmust, esimene neist jaanuarikuu lõpus, mil saame taaskord kokku Kuutsemäe suusanõlvadel.

Aprillis toimub Klubi üldkoosolek ja seminar, pärast mida hakkame valmistuma suurimaks kokkutulekuks, mis sedapuhku toimub Setomaal Treski muusika- ja insipiratsioonikeskuses. Kokkutulekule ootame ligikaudu 300 karavaniekipaaži.

Klubi sünnipäeva tähistame sel aastal pisut teistmoodi, seda Soomes Nordic Rally programmi raames. See on üle-euroopaline karavanihuviliste suursündmus, kuhu on kokku tulemas ca 800 karavani. Nordic Rally lisainfo nordicrally.fi.

Karavanide sügisene juubelihõnguline 30.kokkusaamine toimub Kesk-Eestis Järva-Jaani vanatehnika varjupaigas septembrikuu kolmandal nädalavahetusel. Eeldatav osalevate ekipaažide arv on 250.

Aasta lõpetame meeleolukalt novembris Ida-Virumaal Mäetaguse von Rosen Spa hotellikompleksis seminari: “18+ Epp Kärsin”, Kultuurilise nädalalõpu: etendus “Vanuse viiskümmend varjundit” Andres Dvinjaninov ning legendaarse Diskoklubiga.

Märgi kuupäevad juba varakult kalendrisse, sündmuste täpsem info on tulekul.

Lae akud ja saame kokku Klubi üritustel!