Home » Teenused » MATKAAUTO.ee

MATKAAUTO.ee

MATKAAUTO.ee (Kindle OÜ) on Põhjamaades eriti kõrgelt hinnatud Saksamaa tootjate Bürstner & Carado ning Itaalia tootja Elnagh esindaja ja maaletooja Eestis. Omame rohkem kui 15 aastat kogemust matkaautode vallas, mis tagab kliendile meie poolt parimat nõu ja teenindust.

Meie enam kui 1000m2 autokeskus pakub suurepäraseid teeninduse võimalusi ja hubast salongi meie klientidele. Meie rendiautode valikus on alati uued matkabussid ja tagame sellega klientidele parima mugavuse ja kaasaegsed lahendused.

SOODUSTUS:
Klubi liikmekaardi esitamisel teenindusega seotud teenused (hooldus, lekkekontrollid jm) -10%.

Matkaauto ostu puhul erihinnad.

KONTAKT: 

Kindle OÜ
E-post: info@matkaauto.ee
Telefon: (+372) 506 3726

Aadress: Teliku 2, Rakvere, Lääne-Virumaa 44305
www.matkaauto.ee