Home » Eesti Karavan -yhdistyksen 27. treffit Viļaka, Latvia 18.-21.05.2023

Hyvä karavaanariystävä

Kutsumme sinut osallistumaan 18.-21. toukokuuta 2023 Viron karavaaniyhdistyksen (Eesti Karavan)      27. suurtreffeihin, jotka pidetään tällä kertaa Latviassa, Vilakan taajamassa.

KARAVAANAREIDEN  27. TREFFIT

Tule ja osallistu Baltian suurimmille kansainvälisille  treffeille Vilakan alueella Latviassa. Odotamme matkailuautoilijoita ja – vaunuilijoita Virosta, Suomesta, Latviasta, Liettuasta ja Puolasta viettämään yhteistä aikaa, nauttimaan ihanasta luonnosta ja hyvästä seurasta. Sinua odottaa tunnelmallinen ohjelma, aktiivinen toiminta ja voit nauttia paikallista ruokaa sekä osallistua eri viihdetapahtumiin. 

OHJELMA

Torstaina saapuvia odottaa saunat ja yhteinen ajanvietto.

Perjantaina päivällä tehdään yhteinen pyöräretki tutustumaan Vilakan kauniisiin näkymiin ja maastoihin. Retken jälkeen voi rentoutua saunoissa ja valmistua iltaan. Illalla pidetään treffien avajaiset Papīra lidmāšinas ja lipunnosto.  Ilta jatkuu hauskalla juhlatuulella yhdessä latvialaisen pop-yhtyeen ja viihdeohjelman kanssa. Ilta päättyy  latvialaisen DJ:n musiikkivalikoiman kera yökerhossa, jossa voi tanssia myöhäiseen yöhön saakka.

Lauantain aloitamme virkistävällä rantajoogalla. Päivällä avataan latvialaiset markkinat, joilla on tarjolla käsityötuotteita ja paikallisia herkkuja. Lasten riemuksi on batuutti ja leikkiala.Ohjelma jatkuu kävelyretkellä oppaan kanssa Vilakan mielenkiintoisiin paikkoihin. Retken jälkeen voi taas rentoutua saunoissa ja viettää yhteistä aikaa. Illalla katamme pitkän pöydän ja nautimme paikallisesta latvialaisesta folkista ja tanssibändin saattelemana voi panna jalalla koreasti. Luonnollisesti mukana ovat perinteiset arpajaiset ja karavanien veto.

Treffit päättyvät sunnuntaina.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 85 €/auto-/vaunukunta, joka tulee maksaa ilmoittautumisen jälkeen 3 päivän kuluessa MTÜ Eesti Karavan –tilille (maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisen jälkeen s-postilla). 01.05.2023 alkaen on osallistumismaksu 115 €.

Mikäli osanotto perutetaan 30.04. mennessä, palautetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan, 01.05. alkaen palautetaan 50 %.

Osallistumismaksuun sisältyy:

  • karavanipaikka torstaista sunnuntaihin
  • viihdeohjelma
  • yhteiset tapahtumat (pyöräretki, kävelyretki)
  • saunominen

LISÄÄ NÄHTÄVÄÄ VILAKASSA

Vilaka sijaitsee Itä-Latviassa, n. 100 km Viron rajalta. Vilaka on erinomainen paikka treffeille, koska siellä on maalauksellista luontoa, josta löytyy paljon retki- ja kävelypolkuja. Vilaka on vetovoimainen kohde historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille sekä luonnonystäville.

  • Vilakan-järvi on suurenmoinen paikka luonnon ihailuun ja rentoutumiseen.
  • Vilaka ja sen ympäristö tarjoavat useita retkipolkuja, joiden varrella voi nauttia ihmeen kaunista luontoa.
  • Vilakan todellinen helmi on komea goottilainen roomalaiskatolinen kirkko, joka on eräs Latvian vanhimmista kirkoista.
  • Vilakan museo tarjoaa tutkittavaksi vanhoja kuvia ja esineitä, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä ja elämästä.
  • Vieraile ympäristön kylissä: Vilakan lähellä on useita pieniä ja suloisia kyliä. Nämä ovat ihanteellisia paikkoja, joissa voi nauttia maalauksellisesta latvialaisesta maastosta ja kokea todellista kyläyhteisön eloa.

OLET ERITTÄIN TERVETULLUT!

Treffit ovat suurenmoinen mahdollisuus tavata ystävien kanssa, tutustua uusiin ihmisiin, jakaa kokemuksia ja viettää mielenjäävää aikaa.

Ota ystävät ja perhe mukaan, tapaamme jo toukokuussa Baltian suurimmilla treffeillä Vilakassa!

Sijainti: 

57°10’57.1″N 27°41’09.6″E
57.182525, 27.686005

Osallistujat: – 280