Home » Viron 23. suuret karavaanitreffit Setumaan ”Kuningaskunnassa“ Lüübinitsan kylässä

Pildi autor Rainis Osak

Hyvät karavaanerit! Koronaviruksen takia tapahtuma on toistaiseksi peruutettu.

Viron karavaaniyhdistys ’Eesti Karavan’ kutsuu osallistumaan 07. – 10. toukokuuta Setumaan „Kuningaskunnassa“ Lüübinitsan kylässä pidettäviin v. 2020 karavaanikauden  avajaisiin:  “Suuret kansainväliset karavaanitreffit“.

Tällä kertaa tapahtumapaikkana on Etelä-Viron Lüübinitsan kylä, joka sijaitsee Pihkovan järven rannalla n. 1 km Venäjän rajasta. Paikkakunnalla on arvokas historia. Se on mainittu ensimmmäistä kertaa v. 1582. Nykyisin kylän tavaramerkki on jokavuotiset elokuiset perinteikkäät sipuli- ja kalamarkkinat. Lüübinitsan kylä on nimetty Viron vuoden 2019 kyläksi!
Varsinaista campingiä kylässä ei ole ja paikoitus on ruohopohjaisella alueella, ilman sähkönsaannin mahdollisuutta. Paikka on hyvin luonnonkaunis ja asukkaat ovat erittäin vieraanvaraisia. Meitä odotetaan kovasti Lüübinitsan kylään viettämään yhteistä aikaa ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta sekä tuntemaan todellista Setumaan „Kuningaskunnan“ henkeä.

Setumaan „Kuningaskunnan“ lippu

Treffeille on tulossa paljon karavaaniystäviä, yli 300 yksikköä eri maista: Virosta, Suomesta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Valko-Venäjältä, Ukrainasta, Puolasta ja muualta.

Järjestetty toiminta alkaa jo torstaina 7. toukokuuta (paikalle voi tulla myös jo sitä ennen). Treffien viralliset avajaiset ovat perjantaina 8. toukokuuta illalla. Tapahtumaan on suunniteltu paljon tunnelmallista toimintaa.
Koska ’Eesti Karavanilla’ täyttyy tänä vuonna 40 vuotta yhdistyksen perustamisesta, niin tapahtuman lopuksi vaellamme yhdistyksen alkuaikaan  ja viikonloppu kulminoituu 80-luvun vaatetustyylissä, kun lavalle astuu SINGER VINGER –yhtye.

Ohjelmaan sisältyy:

 • Pyöräilyretkiä ja bussikiertoajelu
 • sauna
 • elokuva
 • perinteinen „Welcome“-keitto perjantai-iltana
 • Setumaan markkinat
 • Sipulin ja palanpainikkeeksi kuivatetun särjen työtuvat
 • karavaanitarvikkeiden myyntiä ja matkailuajoneuvojen esittelyä  
 • kansainvälinen pitkäpöytä
 • lastenohjelmaa
 • karavaanarikilpailut
 • Singer Vinger –yhtye

FLAIER

OhjeIma voi muuttua/täydentyä myöhemmin. Lopullinen ohjelma lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa toukokuussa

Treffialueella on perinteisesti myös hierontabussi ELAN tarjoten mahdollisuuden nauttia hieronnasta ainutlaatuisessa pyörien päällä olevassa hierontasalongissa. Uutta on nyt lisäksi palvelu bioenergiahierontalaitteella. Tutustu lähemmin lisäinfoon TÄÄLLÄ.

Treffimaksu on 70 €/perhe sisältäen ohjelmakokonaisuuden ja ja paikoituksen torstaista sunnuntaihin. Keskiviikkona tai vielä aiemmin tulijat maksavat paikan päällä käteisellä kyläseuralle 5 €/vrk. Käytettävissä on suihkut, WC, raikasvesi, kempsan tyhjennys. NB! Sähköä ei siis ole käytettävissä.

Treffimaksu 70 € tulee maksaa ’Eesti Karavanin’ tilille kolmen päivän kuluessa sen jälkeen kun ilmoittautuminen on tehty. Selitykseksi on kirjoitettava ”Lüübinitsa 2020“ ja maksuun tietysti ilmoittautuneen nimi.

Yhdistyksen tiedot maksuun:
MTÜ Klubi Eesti Karavan
IBAN EE562200221010206644

NB! Oluline info – osalustasu maksmise viis on ainult panga ülekandega, kohapeal osalustasu maksmise võimalus puudub!

NB! Treffimaksua ei voi maksaa paikan päällä, siis ainoastaan pankkisiirtona etukäteen. 

HUOM!  Jos ilmoittautuu 01.04. tai myöhemmin treffimaksu on 20 % suurempi eli 84 €. Ilmoittautuminen päättyy 04.05.2020 klo 21:00.

Jos peruuttaa ilmoittautumisen maaliskuun loppuun mennessä, palautetaan koko treffimaksu. Jos ilmoittautuminen perutaan 01.04. tai myöhemmin palautetaan treffimaksusta 50 %. 

Älä jätä käyttämättä ainutlaatuista mahdollisuutta osallistua ’Eesti Karavanin’ suurenmoisiin kevättreffeihin! Tule ja kutsu myös ystävät, ota mukaasi hyväntuulisuus ja nauti keväisestä  karavaanikauden avauksesta!

Sijainti kartalla:
58°03’31.2″N 27°35’25.9″E
58.058652, 27.590517

Kun olet ilmoittautunut, tarkista, että s-postiisi on tullut automaattivastaus ja nimesi löytyy osanottajalistasta. Jos on kysyttävää, ole hyvä ja ota yhteyttä: info @ eestikaravan.eu

Osalejad:

Viron 23. suuret karavaanitreffit Setumaan ”Kuningaskunnassa“ Lüübinitsan kylässä

Arhiiv