Home » Viron karavaaniyhdistyksen ”Eesti Karavan” 41-vuotissyntymäpäivä Võrumaalla paikassa Tindioru Talu

Buon compleanno: Eesti Karavanille! Juuri niin, syntymäpäivää vietetään italialaisittain. Ajankohta on    22.-25. heinäkuuta 2021 ja paikka Võrumaalla Tindioru Talussa. Odotamme myös suomalaisia karavaanareita sankoin joukoin osallistumaan! Tervetuloa!

Viron päivittäiset koronatartuntaluvut ovat jo pienemmät kuin Suomessa. Suomen määräysten muututtua on paluukin jo helppoa Suomeen, jos on saatu kaksi piikkiä tai yksi piikki, jolloin tarvitaan testi paluun jälkeen, taikka tauti on jo kärsitty. Niinpä nyt on suurenmoinen mahdollisuus osallistua Eesti Karavanin syntymäpäiville ”kaukana” etelässä, melkein Latviassa. Voi nauttia monta päivää osasta Italiaa, mäkien ja järvien keskellä maistellen italialaisia ruokia ja viinejä ja kuunnella musiikkia! Treffien teema on siis ”Eläköön Italia”! VIVA L´ITALIA!

Meitä odottaa paljon italialaista: benvenuto zuppa, yhteinen pranzo italiano sekä torta di compleanno e caffé. Musiikkinautintoa tarjoavat Italo Disco ja aidot italialaiset ooppera-aariat.  Avoinna on ristorante italiano italialaisine ruokineen ja juomineen. Myös aito, oikealla tulella toimiva pitsauuni on menossa mukana.        
Lauantaina on eri-ikäisille lapsille järjestettyä toimintaa. Sauna on kuumana vilvoittautumismahdollisuuksien kera. Erilaista yhteis- ja yksilötoimintaa. Palkinnot odottavat parasta gigoloa, madonnaa, pinocchiota, mafiosoa ja italian kielen taitajaa.
Paras mahdollinen kulkuneuvo, millä tulla, on italialainen auto, esim. Ferrari, Bugatti, Maserati tai Alfa Romeo, mutta sopii myös muu (vaikka Fiat tai muu sellainen). 
Treffeille voi tulla myös aiemmin ja sieltä lähteä myöhemmin. Näissä tapauksissa maksetaan lisäpäivistä paikan päällä suoraan isäntäväelle.

Tarkempaa ohjelmaa vielä valmistellaan. Se lähetetään osallistujille s-postilla ennen treffejä.

Vapaa-ajan vieton mahdollisuuksia lähistöllä   
”Eesti Ema” (Viron äiti) monumentti (2,2 km); Rõugen muinaistila (600 m); Ööbikuorun vesivoimalamuseo (1,5 km); Rõugen Maarja kirik (Mariankirkko) (1 km); Pesapuun näköalatorni (150 m); vaellusreitti 10 km; Tindiorun kirjolohen pyyntipaikka.

Treffimaksu
70 € (65 € Eesti Karavanin jäsenelle). Hintaan sisältyy 2 henkilöä+ lapset alle 14 v. Lisähenkilö + 5 €. Treffimaksulla saa: koko ohjelman, perjantain tervetuloakeiton, lauantain yhteislounaan, syntymäpäiväkakkua ja -kahvia sekä matkailuvälinepaikan torstaista sunnuntaihin.
Treffimaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen 3 päivän kuluessa Eesti Karavanin tilille. Maksuohjeet lähetetään s-postilla ilmoittautumisen saavuttua.  
Mikäli osallistuminen perutaan ennen 21. heinäkuuta, Eesti Karavan palauttaa treffimaksusta 50 %.

Huomio!  Sähkön saanti on erittäin rajoitettua. Mikäli sähkö on välttämätöntä (esim. terveydelliset syyt), tulee tästä erikseen kertoa kirjoittamalla Eesti Karavanin s-postiin: info@eestikaravan.eu.

Hierontabussi ELAN
Treffipaikalla on hierontabussi ELAN tarjoten mahdollisuutta nauttia hieronnasta.  Hieronta maksaa           50 min. 35 €, 20 min. 18 €, bioenergiahierontalaitteen käyttö 40 min. 35 €. Hieronta-aika tulee varata etukäteen puh.: +372 563 59313.

Treffipaikan sijainti:
GPS: 57°43’36.3″N 26°56’18.5″E
57.726760, 26.938479

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisaika päättyy 20. heinäkuuta klo 24:00. Etukäteen ilmoittautumatta ei voi treffeille osallistua.