Home » WRC-ralli Tarton seudulla 04.-06. syyskuuta 2020.

Hyvä Eesti Karavan  –yhdistyksen jäsen! 

Virossa ajetaan ensimmäistä kertaa WRC-ralli Tarton seudulla 04.-06. syyskuuta 2020.

Eesti Karavan ja WRC Rally Estonia tarjoavat yhteistyönä ainutlaatuista mahdollisuutta varata WRC Rally Estonian rallipasseja ennen 28. heinäkuuta. Nämä rallipassit on tarkoitettu Eesti Karavanin jäsenille, jotka saapuvat paikalle matkailuautolla tai  – vaunulla.

Näitä  “karavaanirallipasseja“ on rajoitettu määrä ja niitä voivat varata vain yhdistyksemme jäsenet, jotka tulevat tapahtumaan siis matkailuvälineellään.

Rallille voi saapua perjantaina sitä varten erityisesti valmistettuun paikkaan, josta voi lauantaina seurata kahta erityiskoetta.

Illalla voi siirtyä toiseen sitä varten tarkoitettuun paikkaan ja seurata sieltä sunnuntaina  kahta erityiskoetta.

Meidän vuoksemme on matkailuvälineiden liikkuminen järjestetty niin, että se olisi mukavaa ja vaaratonta. Pysäköintipaikat on varustettu ulkokäymälöin.

Koska Covid-19 vuoksi kaikki paikalle saapuvat henkilöt lasketaan, tarvitaan myös kaikille lapsille rallipassit: Rally pass Junior (0-12 v).

Hinnat:

  • Aikuisten ja yli 12 v lasten rallipassi 65 €
  • Juniorien rallipassi (0-12 v) 9 €
  • Matkailuvälineen pysäköinti 10 €/yö

Järjestäjät ilmoittavat rallipassien maksamis- ja toimitusmenettelyn 28. heinäkuuta jälkeen, jolloin tiedotamme niistä.

Halukkaita pyydetään täyttämään alla oleva lomake ennen 28. heinäkuuta eli viimeinen rallipassien varaamispäivä on 27. heinäkuuta 2020.Tunnetun ja tunnustetun rallikansan, eli suomalaisten, “edustajat“ tulkaa mukaan tapahtumaan! 

HUOM!Maximissa on mahd.vastaanottaa70 matkailuautoa/vaunua!

Arhiiv