Home » Uudised » 2023.aasta karavanihooaja kokkuvõte

2023.aasta karavanihooaja kokkuvõte

Kallid karavanisõbrad!

Aasta hakkab vaikselt lõpule jõudma ning on aeg heita pilk tagasi sellele märgilisele ja sündmusterohkele karavanihooajale. Klubi Eesti Karavan tegemised on olnud täis entusiasmi ja aktiivsust, nii sisuliselt kui ka geograafiliselt.

Uue juhatuse eestvedamisel on toimunud Klubis mitmeid põnevaid ettevõtmisi ja uuendusi, näiteks oli esmakordselt Klubi esindatud karavanimessil ja esimest korda toimus fotovõistlus Klubi liikmekaardi kujundamiseks. Ülemaailmselt tähistati esimest korda kämpamise päeva (29.juunil World Camping Day).

Uue koostööpartnerina lisandus Eckerö Line, kellega jätkub koostöö ka tuleval aastal. Hetkel on käimas aktiivsed läbirääkimised teiste ettevõtetega, et tagada klubiliikmetele motiveerivad soodustused.

Kavandatava mootorsõidukimaksu kehtestamisel oleme seisnud karavaniomanike võrdse kohtlemise eest ning tänase teadmise juures on need pingutused vilja kandnud ja seaduse eelnõusse on autoelamute erisus sisse arvestatud.

Sel aastal kulgesid Klubi üritused rekordite tuules ja igat kokkutulekut saime me alustada rõõmsalt sõnadega, et seekord on tulnud kohale rekordarv karavane – suur-suur tänu teile, head karavanisõbrad! Korraldajate vaatest oli positiivne kogemus uue formaadina korraldada pea 300 karavani kokkutulek Lätis väikeses Vilaka asulas keset linna. Meeldiv üllatus oli aktiivne osalemine rahvusvahelisel F.I.C.C karavanide kokkutulekul Horvaatias – eestlaste delegatsioon oli seal suurim. Hea mälestus jäi ka Poolas Krakowis toimunud Europa Rallyst. Ja muidugi rõõmustame alati nähes klubikleebisega autot või sinimustvalget tutimütsi laias maailmas seiklemas nähes.

Käesoleval aastal on Klubiga liitunud 239 uut karavanisõpra (rekord – hurraa!) ja täna kuulub Klubisse 945 matkaauto ja haagissuvilahuvilist ning üheskoos moodustame Eesti ja Baltimaade suurima karavaniklubi.

Meie tänu kuulub kõikidele klubiliikmetele, kes on andnud oma panuse ürituste korraldamisse ning aidanud kaasa Klubi arengusse. Täname teid kõiki, kes olete jaganud ideid ja ettepanekuid ning aidanud ürituste läbiviimisel. Sellel aastal said tublid inimesed ja silmapaistvad teod ka tunnustatud ning tänukirjad jagati Jaanihanso kokkusaamisel.

AASTA TEGIJAD 2023:

  1. Märt Jamnes – Klubi ürituste jäädvustamise eest
  2. Ain Miller – panuse eest pisemate karavanisõprade rõõmustamisel
  3. Tiit Maipuu – Klubi seminari ettekande eest
  4. Liisi Laanemäe ja Marvin Laanemäe – panuse eest Klubi arengusse
  5. Roman Jelissejev – turvalise õhkkonna loomise eest karavanide 28. kokkutulekul

2024.aasta kalenderplaan on kättesaadav ning juba jaanuari lõpus kohtume kõigiga Kuutsemäel.

Täname kõiki klubiliikmeid ja karavaniperesid, koostööpartnereid ja abilisi ning soovime teile häid pühi ja vana aasta lõppu!

Liisi Laanemäe, Ivar Kalev, Sergei Vahnitski

Klubi Eesti Karavan

Info

MTÜ Klubi Eesti Karavan

Reg. nr 80008139

Swedbank
IBAN: EE562200221010206644

Kontaktid

 Helbe 7, 11616 Tallinn

Sergei Vahnitski +372 5015191 (ee, rus, eng)
Ivar Kalev +372 5011183 (ee, rus, fin, eng)
Liisi Laanemäe ‭+372 553 4309‬ (ee, eng)

Arhiiv