Home » Teenused » Flameko Camper

Flameko Camper

Tere tulemast Flameko Camperisse, matkasõidukite täisteeninduskeskusesse Laagris!

Sinu matkasõidukit ootavad 2 suurt töökoda. Neist üks on 500m², teeme seal matkasõidukite elamuosa hooldust ja remonti, lisavarustuse paigaldust, gaasiseadmete hooldust ja rõhuteste (meie tehnikud on läbinud vajalikud koolitused ja omavad vastavaid pädevustunnistusi) klaasivahetust (saame pakkuda laia valikut eri tootjate klaase) keretöid ja värvitöid. Pakume abi kindlustusjuhtumite lahendamisel.

Teine töökoda, mis tegeleb nii sõiduautode, kaubikute kui ka matkasõidukitega, on 8 suure ja võimsa tõstukiga, et kõik alusauto remont -ja hooldustööd saaks tehtud. Seda nii sõiduki mootori osas kui ka veermikus. Ootame kõiki sõidukeid ka sildade reguleerimisse kuna töökojas on täiesti uued, kaasaegsed ja suured seadmed.

Meil on väga hea meel teatada, et oleme ametlikud partnerid kaubamärkidele ALDE, SOLARA, DOMETIC, TRUMA, THETFORD, MOVERA, CINDERELLA, LMC ja AL-KO. Pakume nende tootja seadmete paigalduse, hoolduse, remondi- ja garantiiteenuseid sõltumata sinu matkaauto või haagissuvila margist, vanusest, ostukohast!

Kui sinu matkasõiduk on veel garantiiperioodis, siis ei pea minema esindusse nende kaubamärkide probleemide puhul, vaid võid pöörduda otse meie poole ja lahendame garantiiga seotud mured.

Lai valik lisavarustust ja varuosi lühikese tarneajaga ning hea hinnaga. Paljud tooted kohapeal kohe olemas sh Thetford WC keemia. Helista ja uuri lähemalt!

Klubi liikmetele kiire probleemi lahendamiseks proovime leida kiirelt esimese vaba aja, et planeeritud väljasõit matkasõidukiga ei jääks tegemata.

SOODUSTUS:
Soodustus klubi liikmekaardi esitamisel kõik remont -ja hooldustööd kuni -10%
Lisavarustus ja varuosad kuni -10%

KONTAKT:

Flameko OÜ

E-post: laagri@flamekocamper.ee
Telefon: +372 54 100 102
Aadress: Lepatriinu tee 8, Jälgimäe, Harjumaa

www.flamekocamper.ee

Info

MTÜ Klubi Eesti Karavan

Reg. nr 80008139

Swedbank
IBAN: EE562200221010206644

Kontaktid

 Helbe 7, 11616 Tallinn

Sergei Vahnitski +372 5015191 (ee, rus, eng)
Ivar Kalev +372 5011183 (ee, rus, fin, eng)
Liisi Laanemäe ‭+372 553 4309‬ (ee, eng)

Arhiiv